Home | Genealogie | Familieverhalen Wie is wie | Laatste nieuws | Foto's | Foto's 2 | Contact

Laatste nieuws

Reünie 2015


 

Wat een geweldige familiebijeenkomst op 31 oktober 2015! Een groot compliment voor de organisatoren!
Verder wordt iedereen bedankt die een bijdrage heeft overgemaakt voor deze website.
Ook een bedankje voor iedereen die foto's opgestuurd heeft. De resultaten van Caroline zijn te zien op de pagina Foto's; de foto's van Joost op de pagina Foto's 2.
Ook Annemieke heeft foto's opgestuurd. Deze staan op de pagina Wie is wie en hierboven.

Zaandewandel 2012

Annemieke: ik heb niet veel foto's gemaakt en dan nog vooral 'beppe-foto's' van Thomas en Daphne...tja...zo gaat dat. Bovendien liepen we aan het staartje van de stoet, maar wij hadden dan ook de jongste deelneemster: Daphne wordt in november 3 jaar en ze heeft de 5 km bijna helemaal zelf gelopen.
Dylan (zoon van Bob van Menno) en Thomas werden alweer snel vrienden.
De mooiste foto's stuurde Egon (van Evelien) Habich me.   

  

 

Leny: alweer zo'n prachtige wandeldag met stralend weer! Gezellig om weer een aantal familieleden te spreken!
Wat was het een prachtig gezicht, dat lange lint van witte T-shirts dat zich door het Jagersveld kronkelde!Zaandewandel 2011

 

Zaandewandel

Wat was het een fantastische dag, deze 11e september (ondanks de herinnering aan 10 jaar geleden...)
Om half 11 konden we nog een aantal familieleden die de 20 km gingen lopen, uitzwaaien en daarna hadden we nog een uur om bij te praten met de familieleden die de 10 km gingen lopen.

Voor zover Roy en ik het hebben kunnen nagaan, bestond het team Dekker uit 34 personen: oom Rob en Ank, Jos en Klim, Ank en Piet-Jan, Marjolijne en Charles en Annelies, Roy en Leny, Monique en Joost, Annemieke en Egon, Lex en Carla, Richard, Marionnel, Clim en Thea, Jacqueline en Rinus met zoon (sorry, je hebt je netjes voorgesteld maar ik heb helaas je naam niet onthouden), dochter en vriend, Caroline, Dick en Gerda, Rob met zijn vrouw en de tweeling en dan nog Meta die op de Zaansche Schans de familie stond op te wachten.
Ben ik nog iemand vergeten of heb ik iemand niet gezien? Laat het me a.u.b. weten. Ook is het fijn om de ontbrekende namen nog in te vullen.
  

  

  

   Het was een super geweldige wandeltocht met een super geweldige organisatie! En dat het bij het wachten op de bus begon te regenen mocht de pret niet meer drukken!

Dick, bedankt voor dit schitterende evenement! Je hebt het fantastisch georganiseerd!
Leny

Nog meer foto's kun je mailen naar lenyvanleeuwen@live.nl
Webdesign: RL Teksten 2011