Home | Genealogie | Familieverhalen Wie is wie | Laatste nieuws | Foto's | Foto's 2 | Contact

Wie is wie in 2012

Kinderen van Jan en Henny:

1. Jos
Ik ben op 1 september 1948 in Krommenie geboren en op 11 november 1966 getrouwd met Klim Oostveen (24 februari 1945, Krommenie). We hebben drie kinderen: Manon (24 maart 1967/Kr’nie), Geurt (2 augustus 1969/Krommenie en overleden op 23 januari 2003 in Alkmaar) en Meta (14 juni 1971/Krommenie). Na de scheiding van Klim heb ik acht jaar in Hoorn gewoond en nu woon ik alweer zestien jaar zelfstandig in Alkmaar. Inmiddels geniet ik van ‘de grote vakantie’ nadat ik tot mijn zestigste gewerkt heb. De laatste twintig jaar op een bureau dat volwaardige tijdschriften voor derden (de z.g. sponsored magazines) initieerde en produceerde. Van een plan van aanpak en de redactionele/technische productie tot en met de verspreiding. Een verantwoordelijke en drukke, maar fijne en afwisselende job.
Mijn hobby’s zijn lezen (alles, nog steeds leergierig en heb een brede belangstelling), golfen, (golf-)reizen, mijn meiden, ondertussen is het contact tussen Klim en mij weer hechter geworden en trekken we veel met elkaar op en (oppas-)oma zijn van:
Julian (10 november 2003/Hilversum) en zoon van Manon en Bertram Beerbaum (13 oktober 1976, Hilversum). Manon woont inmiddels langer in Laren dan dat zij in de Zaanstreek heeft gewoond. Manon en Bertram wonen al drie jaar niet meer samen, maar zijn nog niet officieel gescheiden.
Meta woont in Assendelft samen met Ed Kuiper (17 januari 1969, Wormerveer) die de vader is van hun twee meiden Suus (10 mei 2005/Zaandam) en Fiep (17 maart 2007/Zaandam). Uit een vorige relatie heeft Ed een zoon: Sem (11 november 1997) die dit jaar naar de middelbare school gaat en door de week heen bij zijn moeder in Leerdam woont en in de weekenden bij Meta en Ed en zijn zusjes. Een heel leuk gezin en ik kan me geen betere vader dan Ed voorstellen. Wellicht is de meesten van jullie ter oren gekomen dat Meta twee jaar geleden borstkanker kreeg. Na het hele traject te hebben ondergaan, heeft er dit voorjaar een reconstructie plaatsgevonden en is haar andere borst preventief leeggehaald. Alles leek overwonnen; tot in mei van dit jaar (zes weken na de operatie) bleek dat de kanker (uitgezaaid tussen de longvliezen) terug was. Inmiddels is ze weer vol aan de chemo. Ik vind haar ontzettend dapper, maar leven met die wetenschap is voor ons allen, zowel fysiek als mentaal, een hele zware opgave.
Dat Geurt in 2003 is overleden is jullie wellicht ook bekend. Na een jarenlange periode van ellende is hij gestorven aan een ‘aan drugs gerelateerde dood’. Zo staat dat netjes in de officiële papieren, maar een ieder begrijpt dat daar heel veel aan is voorafgegaan.
Kortom, hoewel er ook mooie, fijne en gelukkige tijden geweest zijn en er ook nog steeds zijn, durf ik al met al wel te zeggen dat ik het ‘leven’ niet altijd even vriendelijk vind.

Lieve familie, in het nieuwe jaar wordt het van mijn kant weer tijd voor een update. Nu is het leven druk en ik vind het zwaar om met alles te dealen. Ondertussen is er bij Klim ook nog even prostaatkanker geconstateerd, maar godzijdank geen uitzaaiingen. Maar de tijd tussen de gebruikelijke onderzoeken en de uitslagen daarvan zijn heftig. Zo langzamerhand word ik jammer genoeg een ervaringsdeskundige. In ieder geval gaat hij de 17e januari onder het mes. Dus dat liep ook weer tussen alles door en ik begin me af te vragen of die bejubelde en bewierookte vent daarboven nog iets van barmhartigheid voor ons over heeft en hij heel misschien kan zorgen voor een wonder... Ondertussen verglijdt de tijd. Sinterklaas is vertrokken en we hebben met onze, nog diepgelovige kleinkinderen, een gezellige avond gevierd en komen de Kerstdagen (wat een ellende) en de eindejaarsavond weer in zicht.
Lieve neven en nichten, ik wens jullie en alle nazaten gezellige en warme dagen en alle gezondheid in het volgende jaar toe, liefs, Jos

2. Ank, geboren op 04 augustus 1950
Mijn naam is Anke Dekker, getrouwd met Piet-Jan Vloon. Twee zonen: Remco en Jordi Vloon. Remco is geëmigreerd naar Amerika en werkt bij 'Nike als art director". Hij is getrouwd met Andrea en zij werkt ook bij Nike als "art designer". Zij hebben twee kinderen: Simon en Jasper. Jordi is internationale chauffeur, heeft een relatie met Anouk, zij is accountant bij KPMG. Mijn E-mail: pj.vloon@quicknet.nl Groetjes, Anke, tot de elfde
3. Roelie, geboren op 08 december 1953
4. Jolande, geboren op 28 september 1958
5. Dirk, geboren op 15 november 1964. Ben getrouwd in eeehhhhhh 10 juni 1993 , heb inmiddels 1 kind en 2 zonen nl, dochter Floor Dekker 14-06-1995 en mijn tweeling Jan Dekker en Tijme Dekker 16-09-1997
6. Marion, geboren op 06 mei 1967

Kinderen van Nel en Jaap:

1. Hans, geboren op 25 februari 1949
2. Marjolijne, geboren op 18 november 1953
3. Roy, geboren op 9 december 1955
 
Ik woon al ruim 30 jaar samen met Leny, eerst in Krommenie en daarna in Wormerveer. Leny heeft 2 kinderen: Edith en Arnout, en ik ben de trotse stiefopa van Joey (13), Dylan (9) en Selina (4 maanden). Meer over Leny op www.lenyvanleeuwen.nl
Ik ben werkzaam als journalist/redacteur/vertaler (samen met Leny heb ik een eigen bedrijf RLteksten.nl) en gepassioneerd tennisleraar in Zwaag en enkele weken per jaar in het buitenland (Mallorca, Italië, Turkije).
Hobby's: lezen, reizen, Zaanse geschiedenis, tennissen (www.rhtennis.nl).
Leny is in 2006 gestopt met werken bij het Horizon College, maar ze geeft nog steeds computercursussen bij het Scwo in Wormer. Zij heeft een website waarop ze haar computerlesmateriaal aanbiedt: www.computervoorkids.nl
Ook werkt ze sinds 2008 eerst 4u per week, daarna 8, 16 en nu zelfs 20u per week bij Succesgids in Zaandam: websitebeheer en -onderhoud en nu vooral boekhouding en facturatie.

4. Monique, geboren op 10 juli 1961
Monique Hartsuiker, inmiddels alweer 50 jaar jong. Ik heb 1 zoon, Joost Leber, die inmiddels alweer 15 jaar is. Zit op het Bertrand Russell College in Krommenie, HAVO 4. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, wat ik fantastisch werk vind. Hobby's: tennissen, tuinieren, computeren, fietsen.

Kinderen van Roel en Dick:

  

1. Annemieke nelly de beer geb: 1-10 -1950. getrouwd sinds 1971 met egon hendrik blaes
mailadres a.e.blaes@planet.nl
drie dochters: suzanne elisabeth, 23-10-1974
isabelle marianne, 30-10-1976
josephine juliëtte,28-04-1977
josephine is getrouwd met arno berkhout en zij hebben 2 kinderen:
thomas sebastiaan, 4-5- 2007 en daphne sarah, 10-11-2009

2. Menno
3. Lex (voluit Alex Dirk, (vernoemd!!)) De deugd in het midden. Geboren 20-06-1954 te Amsterdam, getogen in Krommenie. Getrouwd 16-12 1975 met Carla Rijkhoff, voluit is het een mond vol. Samen hebben we twee kleine lieve Beertjes gemaakt, die ondertussen grote lieve stoere Beren zijn geworden. Leon is de oudste, van 22-2-1979, en hij woont samen met Linda Daams in Best. Jesse is van 13-1-1981, en hij woont samen met Marisa Montis in Amsterdam. Ik werk bij de Akzo in Wormerveer in de logistiek, en Carla werkt in de zorg in de Noordse balk.
4. Eveliene Jantje en ik ben geboren op 27 mei 1956 in Krommenie. Op 27 december 1979 getrouwd met Willem Habich en samen hebben we drie kinderen te weten Egon Sebastiaan 27-2-1979, Orin Lodewijk 27-3-1981 en Demelza Roelina 28-9-1982. Inmiddels zijn ze natuurlijk alle drie de deur uit en leven hun eigen leven, Egon met Daphne, Orin met Marloes en Demelza met Martijn die samen twee kindjes hebben Melissa &Vince. Wij zijn dus trotse en blije opa en oma, en ik pas dan ook 2 dagen per week op wat ik ontzettend leuk vind. Willem werkt bij ADM het vroegere Cacao de Zaan in ploegendienst. Ikzelf na verschillende baantjes en banen nu dus lekker aan de oppas op onze twee kanjers van kleinkinderen.

5. Richard


Kinderen van Gré en Wim:

1. Marionnel Meyer-Schots, geboren op 04-12-1952 te Krommenie. Ik ben Marionnel en getrouwd sinds 1974 met Ruud Meyer. Rudy Jacques, geboren in Semarang in 1949, en zijn ouders zijn Indische Nederlanders (Indo’s) en wonen sinds 1955 in Nederland. We hebben, hoe kan het ook anders drie jongens (Ruud zijn eigen moeder heeft vier zoons en één dochter en ik heb ook vier broers). Ruud is na een reorganisatie bij het Gemeentelijk Rekencentrum Rotterdam sinds 1993 huisman. Hij heeft een juridisch proces tegen zijn ontslag gevoerd en dit gewonnen. Sinds die tijd is hij weer in vaste dienst. Jeroen Benny (1978) woont samen met Djoke de Vries(1979) uit Friesland en zij hebben samen een dochter, Imke (2010). Ja, ja een meisje!!! Ze wonen in het centrum van Dordrecht. Wouter Willem (1980) is getrouwd met Angela Hoogstad (1982) uit Dordrecht. Zij hebben samen een zoon die Yelte (2010) heet en vijf weken jonger is dan Imke. Ze wonen vijf minuten van ons vandaan. Joost Joris (1986) heeft een relatie met Cynthia. Joost woont nog deels thuis, deels bij zijn vriendin.
Ik ben sinds zes jaar gestopt met werken. Ik werkte eerst als Hoofd Huishouding in een verzorgingshuis, maar ben daarmee gestopt toen ik de kinderen kreeg. Toen Joost naar school ging heb ik een administratieve, secretariële opleiding gevolgd en ben vervolgens gaan werken bij een beveiligingsbedrijf. Hier heb ik ruim dertien jaar gewerkt. Op een gegeven moment vond ik het welletjes en ben mij gaan storten op de natuur in de breedste zin, mijn passie!! Nu vul ik mijn dagen met excursies en presentaties geven. Het geeft heel veel voldoening. Verder loop ik mijn moeder na. Zij woont nog in het huis waar we ooit met zijn zevenen hebben gewoond en ik help haar met de tuin en andere voorkomende werkjes. Of ga eens naar Krommenie: tante Roel. Verder pas ik op maandag op op mijn kleindochter en vrijdagmiddag op mijn kleinzoon. Ook maken Ruud en ik één keer per jaar een grote reis (Indonesië, Maleisië of zo).
ps. Ik zou ook wel eens willen weten wie er van mijn neven naar opa Dekker (Dirk) of naar oma Dekker (Neeltje) zijn vernoemd. Officieel heet ik Marion Nelly, vernoemd naar oma. Lijkt me leuk dit te eens te inventariseren.
2. Ruud
3. Clim
4. Pim
5. Onno

Kinderen van Dea en Leen:

1. Jacqueline
2. Caroline
Mijn geboortedatum is 23 januari 1961 te wormerveer
De kinderen geboren uit liefde
Roderick James 2 oktober 1985 te zaandam
Juliëtte Justine 28 april 1989 te zaandam
Dana Jane 13 juli 1992 te zaandam

Kinderen van Rob en Tine:

1. Dick, geboren op 21 maart 1963
2. Rob, geboren op 20 maart 1967
Webdesign: RL Teksten 2011